| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sweet_baby Site Admin

|
Posted: Post subject: Деня? |
|
|
Кажете деня който сте намразили училището.Например сте изкарали няколко 2 и сте го намразили вдън в душата си.нАЙ-НЕЩАСТНИЯТ ВИ ДЕН? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
~O*C~G*I*R*L Site Admin

|
Posted: Post subject: |
|
|
За тази година ми беше към края на септември защото господина ми по испански ми писа 4 поради грешаката че съм разменила две букви ебати толкова па все _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
^^DeAtH_ToUcH^^ Потребител

|
|
|
Ми честно казано аз никога не се разстройвам заради някаква си оценка...тъй че нямам лош ден в училище...просто с тия изроди от класа ми е невъзможно да ми е скучно хаха _________________ LoVe Is A NaMe , Sex Is A GamE , FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe ! |
|
| Back to top |
|
 |
sweet_baby Site Admin

|
|
|
хахаха браво на теб и при нас има големи изроди но все пак имам и лоши дни се нещои не ми е на кеф и в часовете въобще не съм в час кво става и дали некой нещо ме пита даже един пър аз си гледам нанякъде и изведнъж скивам че некво сички ме гледат и викам кво а то се оказало че нещо госпожата ме е питала по география и тоя същия ден ми беше адски расеяно сички ми изглеждаха ужасно и сички ме нервеха _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
^^DeAtH_ToUcH^^ Потребител

|
|
|
Ти глей в 8ми клас кво става в часовете по геометрия...
братчеееее абсолютно нищо не разбирам от тва...математиката определено не е мойта стихия ! хаха виж българския кефи щото и госпожата ни е супер...английския мии по 6 часа на ден кво да ти кажа хаха страшна тъпотия е , но какво да се прави... _________________ LoVe Is A NaMe , Sex Is A GamE , FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe ! |
|
| Back to top |
|
 |
sweet_baby Site Admin

|
|
|
е да по некои предмети и аз нищо не фа6там ама па заради некви уроци нема да се измъчвам  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
sexy_problem Потребител

|
|
|
Мммммммм не се сещам да съм имала такъв ден!!! _________________ AvRiL fAN{}{}{}
 |
|
| Back to top |
|
 |
|